Όροι παραδόσεων κατ’ οίκον και αποστολών παραγγελιών

Οι παραγγελίες σας δεν είναι υποχρεωτικό να αποσταλούν. Υπάρχει και φυσικό κατάστημα που μπορείτε να τις παραλάβετε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Ταυτόχρονα όμως για τις παραγγελίες που θα αποσταλούν , η χιλιομετρική απόσταση και το κόστος αποστολής υπολογίζονται από το κεντρικό μας κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο όπου γίνεται και η παραγωγή.
Οι ώρες παραδόσεων είναι 10:00 – 20:00 καθημερινά ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΡΓΙΩΝ  και με απόκλιση μιας ώρας περίπου από την ώρα που δηλώνετε. Δηλώστε ως ώρα παραλαβής το λιγότερο μια (1) ώρα νωρίτερα από την καταληκτική. ( Για τις περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά )

Για γλυκά βάπτισης και γάμου με παράδοση σε Ιερό Ναό ή Δημαρχείο , παρακαλώ δηλώστε την ακριβή ώρα έναρξης του μυστηρίου έτσι ώστε να παραδοθούν με απόκλιση μισής ώρας.
( πχ Για έναρξη μυστηρίου 11:00 , η παράδοση γίνεται από 10:45 έως 11:15.
Οι παραδόσεις γίνονται μεμονωμένα και όχι ομαδικά δεδομένου ότι πρόκειται για πολύ ευαίσθητα προϊόντα και του ότι σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις απαιτείται παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα και περιοχή , πράγμα που καθιστά αδύνατη την μαζική αποστολή σε πολλούς πελάτες ταυτόχρονα έτσι ώστε να μειωθεί και το κόστος αποστολής.

Οι παραγγελίες που έχουν προορισμό μεγάλα εμπορικά κέντρα , πάρκα , πολυχώρους διασκέδασης ,κλπ , παραδίδονται έξω από αυτά , ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον οδηγό που θα σας καλέσει στο κινητό σας τηλέφωνο , όταν φτάσει έξω από το χώρο παράδοσης.
( Allou Fun Park , Metro Mall , The Mall , Mc Arthur , Αττικό ζωολογικό Πάρκο , Blanos Σπάτα , κλπ )

Για προϊόντα που υπάρχει η δυνατότητα να αποσταλούν εκτός Αθηνών θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για να οριστεί ο τρόπος , ο χρόνος παράδοσης και τα έξοδα αποστολής.
Αποστέλλονται παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί νωρίτερα , με μετρητά ή κάρτα σε κάποιο μας κατάστημα , με τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα με on line αγορά .

Χιλιομετρική Χρέωση

Minimum χρέωση 3,00€
Εκτός Αττικής έπειτα από συνεννόηση.